minpolleochjag

Alla inlägg under april 2011

Av johanna - 30 april 2011 22:12

red ghunte och ante igår:) ghunte som blev kastrerad för ca 1.5 vecka sen var skit pigg! tänkte skritta o jobba lite bara så han fick röra på sig jo tjena mors var bara att hålla i sig och "ptroo"á hela tiden typ:P ante var lite små stressad men lugnade ner sig efetr kanske 5 minuter o blev mjuk o fin. Kro´nos gick intervaller på rakbanan idag o det hela höll på o sluta i katastrof!! vände upp till tredje vändan så nöp han o sen sa det bara PANG i vagnen, han sparka upp i stången som man har på långvagn ni vet mellan där;) o sen över den o då tror jag han skrapa sig på en slags skruv fast det inte är en skruv mer ett fäste till stänk skydd så han blödde lite när vi kom in när vi hade kört 3 vänder till... annars var han skit fin men het(läs jätte het) en rund miljon typ:P^^ hehe han får nog ta o gå lite motion i veckan o coola ner sig lite men blir nog inte fören tisdag då jag jobbar i vinnarcirkeln på måndag=) och Najo startar då så jag kan inte sela ut han:/ men han fixar en seger så kan ja ta hand om han lite ändå;) Svergie lopps försök tror jag det var i monté:) gött o tjäna lite extra cash;)




  han får vara hur han vill bara han gör mig lycklig!<3 o inget gör det om han presterar oxå^^

Av johanna - 27 april 2011 18:56

Kro´nos verkar ha tagit loppet på bästa sätt :D var jätte pigg igår när motion med honom! imorn blir det snabbjobb på rakbanan hemma... sen start den 14 maj:)


jobba i måndags på travet i vinnarcirkeln o blir troligen att jobba på måndag igen eftersom annelie rider lopp o hon brukar jobba annars;) men det är bra då rullar det in lite pengar!


Lasslo kom hem i måndags oxå:) så nu är en av storhästarna hemma hoppas dom andra kommer snart oxå^^

Av johanna - 24 april 2011 10:38

FOTOGRAF: Beatrice Jakobsson


  in på upploppet   tror detta är en provstart:)   :')

Av johanna - 23 april 2011 10:16

svävar fortfarande på mon efter gårdagens prestation:) vakna upp med ett leende på läpparna o täcket hängade över sängen:')


    segerdefilering   in på sista varvet   det här måset vara en provstart eftersom jag håller på o fippla med klockan;)

Av johanna - 22 april 2011 21:45

ja som rubriken lyder så blev det seger i årsdebuten för kro´nos och mig idag=D från start till mål var vi i lednig förutom ca 50 som ja släppte o fort som tusan gick ut utvändigt;) vunnet med hals på nya rekordet 1.58.7 sänkning med 1 tiondels sekund:P så himla nöjd med han schabbla bara till det en gång med att springa o ställa lite o var nära på o fela men jag höll han på benen så Per som jag prao hos sa att det var en riktig kusk seger:) vilket var kul!

så nu får ni lite bilder men dock inga toppen än då mamma inte är mästerfotografen precis:P så får vänta på lite andra oxå som kommer komma upp senare!


  pokal och blommor   täcket har hittat sin plats;)   seger defilering:)   :)   min fining  klipp i steget har han iaf:)


 

fix innan vi åker bara byte av grimma kvar!


 


vunnet med hals

Av johanna - 21 april 2011 20:18

blev foto sugen såhär på kvällskvisten o slämgde ihop lite påskbilder med min alldeles egna påsk"hare":)


         


några smakprov på min goding<3

Av johanna - 21 april 2011 11:26

nu kommer några bilder!


imorn kommer fler att tas:)


  ALI STAR



  fina Heckla



  Kro´nos går lös in till stallet eftersom jag glämde grimman inne o inte orka gå tillbaka o hämta den(A) så han fick gå ut utan oxå:P han lyssna på mej hela tiden o drog inte till gräset:D skapligt sur han ser ut! men han klippte med öronen så tog i fel ögonblick men så är det med mobilen^^

Av johanna - 20 april 2011 22:23

ja som inte skulle jobba idag utan ta det lite chill vakna kl 05.00 o försökte somna om vilket gick efter ett tag men vakna 7 igen så då gick jag upp kolla lite på tv men fanns inte så mkt vid den tiden på dagen;) åt lite frukost o sen gick jag en promenad med kro´nos på 1 timme ungefär massera o la på liniment på honom sen fick ja ett sms av annelie som fråga om jag ville komma o hjälpa till:) klart ja ville det så körde 2 o red 1:)  dom har blivit mina passisar nu enligt micke o annelie:P o sen har ja ju kortison men hon har ju fortfarande inte läkt sitt gaffelband men det såg riktigt fint ut idag!:D


somsagt igår var jag ju hos stefan, det verkade bra där så nu får vi se hur det blir till sommaren!


på måndag ska jag nog jobba i vinnarcirklen på mantorp iaf några lopp kanske 6 st för annelie burkar ju jobba där men hon rider i lopp 3 så då ska jag jobba lite o sen kanske hon kommer o tar över annars jobbar ja hela kvällen!=) klirr i kasan det gillar vi;)


o jag är skitdålig på att lägga in bilerna i datorn jag är hemskt lessen för det men jag har ju lixom inte tid! nu är klockan 22.32 jag satte mej här för 10 minuter sen så jag har lixom ingen ork/lust att lägga in bilderna jag lovat...liiiiiite trött är jag så nu blir det sängen, men imorn blir det inget jobb:P tandläkaren 20 över 8 o sen tvätta selen o smörja o sen packa allt som ska med på fredag o sist bada skitgrisen så han är fin:)


natti natti

Presentation


välkommen till min blogg!
Jag som driver bloggen heter Johanna och fyller 16 i sommar håller på med hästar->trav och ska börja på travgymnasiet wången till hösten. Här får du läsa om min fullspäckade liv där jag ska hinna med skola en egen häst och 3 pas

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards